Kalenteri

syyskuu 2020
ma ti ke to pe la su
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Lomakkeet ja suunnitelmat 2020-02-14T10:42:04+03:00

PERUSKOULUN LOMAKKEET

Loma-anomus

Lomaa anottaessa on muistettava, että koulunkäynti on oppilaan työtä. Jo lyhyelläkin poissaololla saattaa olla merkittävä vaikutus oppilaan suorituksiin. Lisäksi Helsingin yhteislyseossa on viikon syysloma ja pitkä joululoma. Siksi lomaa on anottava vain, jos syyt ovat painavat eikä tehtävien suorittamisessa pitkällä aikavälillä ole ollut huomautettavaa.

Loma anotaan lomakkeella Wilmassa.

PERUSKOULUN PAKOLLISET SUUNNITELMAT

Päihdetoimintamalli

Hyllin päihdetoiminnan tavoitteena on luoda turvallinen oppimis- ja työyhteisö, jossa ei ole päihteiden tarjontaa, ja jossa ei olla päihteiden vaikutuksen alaisena. Päihdeongelmia osataan tunnistaa, ennaltaehkäistä ja ja puuttua niihin ajoissa, sekä auttaa oppilasta tarkoituksenmukaisin keinoin. Välitämme, otamme vastuuta ja toimimme yhdessä luottamuksella.

>> Tutustu päihdetoimintamalliin

Suojelusuunnitelma

Suojelusuunnitelma on suunnitelma oppilaiden suojaamiseksi kiusaamiselta, väkivallalta ja häirinnältä. Jokaisella oppilaalla on oikeus turvalliseen oppimisympäristöön. Kaikilla koulun aikuisilla on velvollisuus toimia kiusaamisen, väkivallan ja häirinnän estämiseksi ja vähentämiseksi.

>> Tutustu suojelusuunnitelmaan

Opiskeluhuoltosuunnitelma

Yksityisten oppilaitosten toimintaympäristöt ja alueelliset erityistarpeet ovat moninaisia. Oppilaiden ja opiskelijoiden taustat, elinolot ja hyvinvoinnin edellytykset huomioidaan, kun oppilas- ja opiskelijahuollon resursseja kohdennetaan yhteisölliseen ja yksilölliseen oppilas- ja opiskelijahuoltotyöhön sekä yhteistyöhön kotien, viranomaistahojen ja muiden alueellisten toimijoiden kanssa.

Lisäksi kokonaisarvioinnissa otetaan huomioon kunkin koulun tehostettua ja erityistä tukea tarvitsevien oppilaiden määrä sekä lukioissa opiskelijoiden tuen erityistarpeet.

>> Tutustu opiskelijahuoltosuunnitelmaan

Tasa-arvo -suunnitelma

>> Tutustu tasa-arvo-suunnitelmaan

 

PERUSKOULUN TYÖPOHJAT

>> Tutkielmapohja Google Docs

>> Esityspohja Google Slides