Kalenteri

elokuu 2020
ma ti ke to pe la su
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Peruskoulun aloittamiseen liittyvää tietoa

Koulu alkaa torstaina 13.8. klo 9

  • oppilaat saapuvat kouluun pääovista turvavälejä noudattaen, pihalla on henkilökuntaa opastamassa
  • oppilaat desinfioivat kätensä ala-aulan desinfiointipisteissä
  • oppilaat menevät kotiluokkiin: luokan voi tarkistaa ala-aulan ilmoitustaululta, henkilökunta opastaa 7.-luokkalaisia
  • koulupäivän aikana oppilaat saavat tietoa turvallisuusasioista ja koulun käytännönjärjestelyistä liittyen lukuvuoteen 2020-2021
  • koulupäivä päättyy n. klo 13.15
  • ruokailu ja välitunnit järjestetään porrastetusti

Perjantaina 14.8. koulu alkaa ja päättyy lukujärjestyksen mukaisesti

  • 1. tunnin lopussa klo 9.30-10 oppilaat tapaavat luokanvalvojan kotiluokassa

Koulunkäynti aloitetaan ”uudella” normaalilla, mikä käytännössä tarkoittaa korona-tilanteen huomioon ottamista

  • opetus, oppimisen tuki ja oppilashuolto järjestetään mahdollisimman normaalisti
  • koulun salia käytetään opetus- ja ruokailutilana
  • ruokailua porrastetaan
  • välitunnit kehotetaan viettämään ulkona
  • osa opetuksesta voidaan pitää ulkona
  • koulussa huolehditaan riittävästä siivouksesta, desinfiointiaineista ja -välineistä sekä käsisaippuasta, koulupäivä aloitetaan käsienpesulla, vessojen siivoukseen koulupäivän ajaksi on pyydetty lisäsiivooja
  • opetuksen yhteydessä kartoitetaan oppilaiden mahdollista oppimisvajetta 
  • jos oppilaalle on jäänyt aukkoja keväästä, hänelle annetaan erityis- tai tukiopetusta
  • kouluun on palkattu resurssiopettaja tukemaan oppilaiden oppimista
  • koko koulun vanhempainilta järjestetään luokittain to 27.8. klo 17
  • koululla on suunnitelma, joka otetaan käyttöön, jos korona-tilanne huononee

Toivomme oppilailta ja huoltajilta, että

Lisätietoja

Jussi Sutinen rehtori

Pia Pietikäinen apulaisrehtori

By | 2020-08-07T14:36:48+03:00 elokuu 7th, 2020|Hyl|Kommentit pois päältä artikkelissa Peruskoulun aloittamiseen liittyvää tietoa

About the Author: