Kalenteri

toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Hyllin agentit Girlz in Tech -tapahtumassa Microsoftilla

Lähdimme koulumme tietokone- ja tekniikka-agenttien kanssa Microsoftille Girlz in Tech -tapahtumaan. Tapahtuma järjestettiin Espoossa, Microsoftin toimistolla.

Tapasimme ryhmäläistemme kanssa 8.00 Kontulassa. Menimme metrolla ja sitten kävelimme. Menimme aulaan odottamaan tapahtuman alkua ja saimme kulkukortit nimillämme varustettuna. Aloitimme isossa yhteisessä tilassa syömällä aamupalaa, tarjolla oli sämpylöitä erilaisilla täytteillä, mehua, maitoa, smoothieta ja kahvia. Sen jälkeen järjestäjät aloittivat esittelemällä itsensä. Siitä meidät jaettiin työpajoihin: tubetyöpaja, 3D-piirtoa, VR-lasit ja oman yrityksen mainosvideon kuvaaminen. Kaikki kävivät kahdessa pajassa ja sen jälkeen oli ruokailun aika. Ruokana oli kanaa, riisiä, salaattia, mehua ja maitoa.

Sen jälkeen jatkoimme seuraavaan työpajaan, jonka jälkeen oli taas syötävää. Tällä kertaa oli hieman kevyempää: Mustikkamuffinssi ja vadelmamehua. Tämän jälkeen oli viimeisen työpajan aika. Työpajat olivat kaikki todella kiinnostavia ja hauskoja. Kaiken tämän jälkeen oli kuitenkin aika lähteä. Saimme lähtiessämme yllätyspussit, joissa oli uusin Demi-lehti ja kuulokkeet. Kiitimme päivästä ja palautimme kulkukortit aulaan ja lähdimme takaisin kohti kontulaa.

Mielestäni retki oli todella kivaa vaihtelua tavalliseen koulunkäyntiin. Retkellä oli paljon erilaista tekemistä ja paljon hauskanpitoa. Tapasin myös yhden mielestäni parhaan suomalaisen tubettajan tubetustyöpajassa ja saimme puhua kaikesta tubeen liittyvistä asioista hänen kanssaan. Hän oli todella mukava! Muutkin pajojen vetäjät ja ylipäätään kaikki jotka olivat siellä töissä, olivat mukavia meille. Oli todella mukavaa, että saimme osallistua!

Roosa Hyvönen

By | 2018-05-11T06:55:31+03:00 toukokuu 11th, 2018|Uncategorized|Kommentit pois päältä artikkelissa Hyllin agentit Girlz in Tech -tapahtumassa Microsoftilla

About the Author: