Kalenteri

marraskuu 2016
ma ti ke to pe la su
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Erasmus+ Hyllissä

Jee jee! Tämä on Erasmus+! Erasmus+ -projekti käynnistyi jo viime vuonna. Keväällä matkasimme Norjaan ja alkusyksyllä Kyprokselle. Nyt on tullut Suomen vuoro ottaa vastaan ulkomaalaiset vieraat. Hyllissä vierailee viikolla 48 nuorta Saksasta, Puolasta, Norjasta, Espanjasta, Portugalista ja Kyprokselta. Viikon teemana on kännykän käyttö.

Vaikka viikkomme teemana on kännykänkäyttö, ohjelmamme koostuu monenlaisesta tekemisestä. Maanantaina muun muassa osallistuimme leikkimielisiin olympialaisiin Kontulan skeittihallissa ja pelasimme Seppoa keskustassa hyytävässä säässä. Päivän kohokohta oli ehdottomasti koulun pimeillä käytävillä toteutettu taskulamppuhippa tervetuliasjuhlan yhteydessä. Tiistaina on luvassa Suomenlinna-retki. Keskiviikkona käymme Nuuksiossa ja loppuviikosta suuntaamme Fazerille sekä leivomme suomalaisia perinneherkkuja ja vietämme läksiäisjuhlaa.

Erasmus+ in HYL

Yippee! This is Erasmus+! The Erasmus+ project began last year already. We travelled to Norway last spring and to Cyprus at the start of the fall. Now it is time for Finland to host the foreign guests. This week (48th) we’ll have students from Germany, Poland, Norway, Spain, Portugal, and Cyprus visit our school. The theme of the week is the use of mobile phones.

Even though the theme of the week is mobile phones the programme for the week has many kind of activities. For example on Monday we took part in “Olympics” in the Kontula skateboarding hall and played Seppo-game in the freezing weather in downtown. The highlight of the day was definitely the flashlight hunt which took place on the empty dark hallways of the school during the welcome party. On Tuesday we are visiting Suomenlinna. On Wednesday we are going to the Fazer chocolate factory and later bake Finnish traditional stuff and have a farewell party.

ersamus5 erasmus6

 

By | 2016-11-29T14:32:07+03:00 marraskuu 29th, 2016|Uncategorized|Kommentit pois päältä artikkelissa Erasmus+ Hyllissä

About the Author: